Apiro Wandklok Tav Design Woonaccessoires

Materiaal: melkglazen wijzerplaat Ø17 cm met een zwart metalen behuizing.

Stroomvoorziening: 1 AA batterij (excl.)

Lengte 64x Breedte 39 cm

Wat een flitsend design, de klok Apiro! Een heel mooi cadeau.

Met wandklok Apiro weet u altijd hoe laat het is. Zijn originele uiterlijk bestaat uit elegante bogen gemaakt van hoogwaardig metaal en een rechthoekige wijzerplaat van mooi glas. Bij dit model staan de uren in cijfers zodat u in één oogopslag ziet hoe laat het is. De klok is zo vormgegeven dat het op een zon lijkt.

Voor de rand is de kleur zwart gekozen omdat deze uitstekend past binnen de woonkleuren van nu. De Apiro is nieuw in de TAV collectie en past in elk modern interieur. Door zijn robuuste vorm komt deze klok bovendien uitstekend tot zijn recht op een brede of hoge muur zoals in een kantoorpand. Ook leuk om cadeau te geven. Deze designers wandklok past in elk interieur. Maar is ook een aanrader voor een hal of ontvangstruimte van een bedrijf of een wachtkamer.

Deze wandklok is uitgevoerd met een geruisloos kwaliteit quartz uurwerk.

 

De eerste klokken (als deze zo genoemd kunnen worden) waren zonnewijzers waarbij de draaiing van de aarde een maat voor de tijd aangaf. De huis-, tuin- en keukenklok heeft zich door de jaren heen enorm ontwikkeld. Van alleen een tijdduider is allang geen sprake meer. Klokken zijn er immers in alle soorten en maten, en kunnen tegenwoordig beschouwd worden als volwaardig interieurartikel, woonaccessoire of als modeobject. Bij ons vindt u alle denkbare klokken, in alle stijlen, van diverse ontwerpers.

  • € 35,00 Inclusief 21% btw

  • Dit product is op voorraad i
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd i
  • Verzendkosten € 6,95i
  • 100% kwaliteit i
  • Prachtig en uniek cadeau i