Over ons

Wij zijn in 2010 begonnen met het in - en verkopen van zelf ontworpen woonaccessoires. De producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn meestal van aluminium gemaakt. Omdat we de meeste producten zelf produceren kunnen we u voorzien van zeer scherpe prijzen.

We zijn er trots op dat we, ondanks het slechte economische klimaat waar we ons op dit moment in bevinden, nog steeds ons doel na kunnen streven: Nederland voorzien van zeer mooi ontworpen woonaccessoires. Design woonaccessoires van Tav Design zijn ook goed bruikbaar in de horeca en bedrijfsleven. De zaak krijgt dan een strakke en moderne uitstraling.

TAV DESIGN EN FAIRTRADE

Tav Design steekt veel energie in het eerlijk laten maken van zijn producten. De meeste van onze producten worden in India gemaakt, een land waar veel mensen het zwaarder hebben dan hier. Ze zijn dan ook al snel het slachtoffer van misbruik wat betreft werk. Wij zijn daar stellig op tegen en vinden het dan ook belangrijk dat de producten die wij verkopen gemaakt worden door mensen die goed voor hun werk worden betaald en daar ook in een prettige omgeving kunnen werken. Dit wordt ook wel Fair Trade genoemd. 


Fair Trade, wat ook wel Eerlijke Handel heet, is erop gericht om producten op de markt te brengen, waarvoor een rechtvaardige prijs wordt betaald aan de producenten in de landen van herkomst. Tussen de afnemer van Fair Trade artikelen en de producenten in de Derde Wereld worden afspraken gemaakt over prijszekerheid en stabiliteit in de afname van de producten. Vaak wordt door de afnemer vooraf al een aanbetaling gedaan zodat de producent de mogelijkheid heeft om te investeren in het productieproces.