Roma Wandklok Tav Design Woonaccessoires

Materiaal: melkglazen wijzerplaat 10x10 cm met zwart metalen behuizing.

Stroomvoorziening: 1 AA batterij (excl.)

Lengte 51x Breedte 33 cm

De Roma Wandklok is, hoe kan het ook anders, voorzien van Romeinse cijfers. De cijfers bepalen zelfs de vorm van de klok! En dat ziet er zeer fraai uit. Ontwerp is van Tav Design en voor deze prijs kunt u hem bijna niet laten liggen.

De klok als kunst; als een eerbetoon aan de tijd. Dat is wat deze Wandklok uit de design collectie van Tav Design Woonaccessoire is. Een design wandklok die door zijn sierlijke vorm en grote cijfers een speels effect biedt.

Dit eigentijds uurwerk is dubbel zo mooi omdat het twee keer de tijd aangeeft. In de rand met grote cijfers en nog een keer door middel van de verfijnde strepen. Zijn kunstig uiterlijk gaat bovendien verder dan het ontwerp. De metalen cijfers combineren perfect met het zachte melkglas van de wijzerplaat. De huidige prijs is een buitenkans.

Deze wandklok is uitgevoerd met een geruisloos kwaliteit quartz uurwerk.

De eerste klokken (als deze zo genoemd kunnen worden) waren zonnewijzers waarbij de draaiing van de aarde een maat voor de tijd aangaf. De huis-, tuin- en keukenklok heeft zich door de jaren heen enorm ontwikkeld. Van alleen een tijdduider is allang geen sprake meer. Klokken zijn er immers in alle soorten en maten, en kunnen tegenwoordig beschouwd worden als volwaardig interieurartikel, woonaccessoire of als modeobject. Bij ons vindt u alle denkbare klokken, in alle stijlen, van diverse ontwerpers.

 

 

Onze eigen import verzekert u van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

  • € 17,50 Inclusief 21% btw

  • Dit product is op voorraad i
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd i
  • Verzendkosten € 6,95i
  • 100% kwaliteit i
  • Prachtig en uniek cadeau i