Long Wandklok Tav Design Woonaccessoires

Materiaal: melkglazen wijzerplaat 26x18 cm met een zwart metalen behuizing.

Stroomvoorziening: 1 AA batterij (excl.)

Lengte 55x Breedte 23 cm

Twaalf is een belangrijk cijfer op de klok. Daarom is deze ook groter gemaakt dan de andere drie cijfers die op deze klok zichtbaar zijn. En op wat voor een manier! U zult zeker vaker op de klok kijken wanneer u de gelukkige eigenaar bent van de Long Wandklok.

De klok als kunst; als een eerbetoon aan de tijd. Dat is wat deze  Wandklok uit de design collectie van Tav Design Woonaccessoire is. Een design wandklok die door zijn sierlijke vorm en grote cijfers een speels effect biedt.

Dit eigentijds uurwerk is dubbel zo mooi omdat het twee keer de tijd aangeeft. In de rand met grote cijfers en nog een keer door middel van de verfijnde strepen. Zijn kunstig uiterlijk gaat bovendien verder dan het ontwerp. De metalen cijfers combineren perfect met het zachte melkglas van de wijzerplaat. De huidige prijs is een buitenkans!

 

Deze wandklok is uitgevoerd met een geruisloos kwaliteit quartz uurwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste klokken (als deze zo genoemd kunnen worden) waren zonnewijzers waarbij de draaiing van de aarde een maat voor de tijd aangaf. De huis-, tuin- en keukenklok heeft zich door de jaren heen enorm ontwikkeld. Van alleen een tijdduider is allang geen sprake meer. Klokken zijn er immers in alle soorten en maten, en kunnen tegenwoordig beschouwd worden als volwaardig interieurartikel, woonaccessoire of als modeobject. Bij ons vindt u alle denkbare klokken, in alle stijlen, van diverse ontwerpers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze eigen import verzekert u van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

  • € 35,00 Inclusief 21% btw

  • Dit product is op voorraad i
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd i
  • Verzendkosten € 6,95i
  • 100% kwaliteit i
  • Prachtig en uniek cadeau i