Ambra Wandklok Tav Design Woonaccessoires

Materiaal: melkglazen wijzerplaat Ø 19 cm  met zwart MDF behuizing.

Stroomvoorziening: 1 AA batterij (excl.)

Diameter 46 cm

De klok als kunst; als een eerbetoon aan de tijd. Dat is wat deze Wandklok uit de design collectie van Tav Design Woonaccessoire is. Een design wandklok die door zijn sierlijke vorm en grote cijfers een speels effect biedt.

Dit eigentijds uurwerk is dubbel zo mooi omdat het twee keer de tijd aangeeft. In de rand met grote cijfers en nog een keer door middel van de verfijnde strepen. Zijn kunstig uiterlijk gaat bovendien verder dan het ontwerp. De metalen cijfers combineren perfect met het zachte melkglas van de wijzerplaat. De huidige.

Deze wandklok is uitgevoerd met een geruisloos kwaliteit quartz uurwerk.

De eerste klokken (als deze zo genoemd kunnen worden) waren zonnewijzers waarbij de draaiing van de aarde een maat voor de tijd aangaf. De huis-, tuin- en keukenklok heeft zich door de jaren heen enorm ontwikkeld. Van alleen een tijdduider is allang geen sprake meer. Klokken zijn er immers in alle soorten en maten, en kunnen tegenwoordig beschouwd worden als volwaardig interieurartikel, woonaccessoire of als modeobject. Bij ons vindt u alle denkbare klokken, in alle stijlen, van diverse ontwerpers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • € 19,95 Inclusief 21% btw

  • Dit product is op voorraad i
  • Binnen 1-3 dagen verstuurd i
  • Verzendkosten € 6,95i
  • 100% kwaliteit i
  • Prachtig en uniek cadeau i